Cum se aleg cele mai potrivite modele de cizme damă?

Cum se aleg cele mai potrivite modele de cizme damă?
Foarte stilate și foarte practice, cele mai frumoase și mai potrivite modele de cizme damă sunt perfecte pentru a înfrunta cu stil sezonul mai rece. Cizmele au o mulțime de forme, de modele, de materiale, stiluri și culori, pentru a se adapta de minune tuturor ținutelor, dar și tuturor morfologiilor. Fie că ești mai înaltă sau mai scundă, fie că ești mai slabă sau mai cu forme, cu siguranță că vei găsi o pereche de cizme damă sau mai multe de ce nu, care să ți se potrivească de minune.
Cele  mai frumoase și mai calitative modele de cizme damă sunt o parte esențială a dressingului, indiferent de modelul ales. Dar, oare, cum se aleg cele mai potrivite modele de cizme damă în funcție de morfologie?

Cizme damă - modele de încălțăminte pe care toată lumea trebuie să le aibă în dressing

Toată lumea are măcar o pereche de cizme damă în garderobă, indiferent de stil, de vârstă sau de morfologie. Pe piață există o mulțime de modele diferite deci sigur găsești un model care să îți fie pe plac și care să îți corespundă. Dintre toate modelele disponibile, unele sunt mai la modă decât altele. Primele în tendințe sunt cizmele damă înalte cu talpă groasă sau toc gros. Sunt de asemenea, foarte în vogă o pereche de cizme damă înalte cu vârful ascuțit și un toc subțire care poate fi mai înalt sau mai jos, în funcție de gustul tău. Cele tip Santiags sunt un alt tip de cizmă pe care îl vedem foarte des, la fel ca și cizmele în stil biker. Acestea din urmă sunt foarte în vogă. Toate aceste modele pot fi purtate în culori neutre, precum negru sau crem, sau în nuanțe strălucitoare, precum albastru cobalt sau roz, ambele fiind în tendințe în acest an.
Modelele de cizme damă Chelsea, mai joase, sunt și ele foarte în vogă: sunt cele mai frumoase, mai ales în nuanțe de negru sau de kaki.  Cizmele înalte, metalizate, dar și cele lăcuite se pot vedea și ele peste tot. Iar modelele de cizme damă îmblănite, mai joase, precum UGG sunt cele care te ajută să fii stilată și confortabilă în același timp.
Când vine vorba de modă, nu există limite. Oricare ar fi tipul tău de corp, vârsta ta, înălțimea ta sau mărimea hainelor tale, poți avea totul, cu condiția să te simți frumoasă și confortabilă în ținuta ta. În teorie, anumite forme de cizme sunt mai măgulitoare pentru anumite forme de picioare, dar în practică, totul este permis. Îți explicăm noi.

Ce model de cizme damă poți alege în funcție de morfologie?

Dacă ești înaltă și ai picioarele lungi, atunci cizmele înalte, cu toc, sunt cea mai bună alegere. Ți se vor potrivi de minune și te vor pune cel mai bine în valoare. Poți să alegi de asemenea și un model de cizme mai scurte, în cazul în care vrei să îți pui cel mai bine în valoare silueta. Poți alege un model de cizme damă cu un stil mai de motociclist, cu toc mai fin sau rangers. Cel mai bine ar fi însă să eviți și ghetele tip Chelsea, care sunt foarte scurte și care au tendința de a face piciorul să pară mai scurt.
Dacă ești înaltă și ai gambele mai late: dacă ai probleme în a închide cizmele înalte, trebuie să știi că unele mărci oferă modele adaptate. De fapt, cizmele înalte îți vin foarte bine, așa că ar fi păcat să te lipsești de ele. De asemenea, ne plac cizmele până la gleznă, dar trebuie să aibă lungimea potrivită: nu la jumătatea gambei, deoarece acest lucru ar putea să îți înghesuie piciorul, sau foarte aproape de gleznă, deoarece s-ar putea să nu îți pună în valoare picioarele.
Dacă ești scundă (sub 160 cm) cu gambele mai late: Persoanele scunde nu ar trebui să țină cont de ideile preconcepute că nu pot purta cizme înalte. Acest lucru este total neadevărat! Doar că trebuie să te asiguri că nu ajung până la mijlocul genunchiului, altfel piciorul va fi prea strâns.
Dacă ești micuță și ai gambele mai subțiri, încearcă o pereche de cizme înalte cu toc subțire. Îți face silueta să pară mai lungă! Bineînțeles, poți opta și pentru cizme Chelsea, care sunt foarte confortabile și elegante. Îndrăznește să adaugi o notă de stil cu platforme groase!
Picioarele subțiri, mai fine, pot arăta cel mai bine în orice stil de cizmă. Cizme până la gleznă, cizme până la coapsă, cizme de călărie, cizme cu toc înalt sau plate, cu toc subțire sau gros, rangers... cizmele pot fi adaptate pentru a se potrivi oricărui stil. Nu există restricții în ceea ce privește forma sau culoarea, chiar și atunci când acestea tind să îngroașe gambele. Cizmele plisate arată foarte bine și la gambele mai subțiri.
Atunci când ai picioare mai solide, cu gambele mai largi, cel mai bine este să optezi pentru cizme înalte. Aceste modele dau impresia de a întinde silueta în sus, prin alungirea picioarelor. Exact opusul cizmelor, care parcă îți taie gambele.
Dacă îți plac tocurile, alege unele groase, stabile și confortabile. Tocurile subțiri, precum tocurile înalte, accentuează vizual grosimea gambelor.
În ceea ce privește forma, vârfurile rotunde accentuează armonios curbele frumoase.
 
Postarea urmatoare Postarea anterioara
Categorii

Suport clienti Program suport telefonic 8-21

0742766548 contact@flex-shoes.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!