Cum poți să fii stilată alături de un pantof casual damă?

Cum poți să fii stilată alături de un pantof casual damă?
Atât casual cât și șic, un pantof casual damă, sport sau mai original, este o parte esențială a garderobei oricărei femei. Poți alege acest tip de încălțăminte de damă pentru orice ocazie, atâta timp cât știi cum să le porți corect. Modelele de pantofi casual damă sunt disponibili într-o gamă variată de materiale și stiluri pentru a se potrivi cu look-ul tău. Cum poți rămâne în tendințe însă alături de un pantof casual damă? Află sfaturile noastre pentru a alege perechea de pantofi casual damă perfectă pentru stilul tău.

Alege un pantof casual damă în funcție de morfologie

Primul lucru de care trebuie să ții cont atunci când alegi un pantof casual damă este tipul de corp. Există diferite stiluri din care poți alege, în funcție de înălțimea și de mărimea picioarelor tale.
Dacă ești suficient de scundă, poți înlocui pantofii cu toc înalt cu un pantof casual damă cu platformă. De asemenea, trebuie să știi că perechile de pantofi casual cu o platformă nu foarte înaltă îți pot face silueta să pară prea mică. Optează pentru modele ori cu talpă joasă ori cu talpă înaltă pentru a-ți ușura look-ul și pentru a te bucura de un confort maxim.
Dacă ești înaltă, ai noroc: toate formele de pantof casual damă sunt potrivite. Nu vei avea probleme în a găsi perechea potrivită pentru a se potrivi cu look-ul tău.
În ceea ce privește mărimea, dacă ești destul de slabă, optează pentru croieli care îți oferă volum. Pantofii casual clasici albi cu vârf rotund sau cei în nuanțe de negru rămân atemporali. Pentru femeile cu forme, poți opta pentru pantofi cu o platformă mai înaltă care să subțieze silueta și să te pună cel mai bine în valoare.
Când vine vorba de stiluri, un pantofi casual damă cu șiret este cea mai bună alegere pentru picioarele subțiri. Dacă ai picioarele destul de late, poți opta pentru pantofii cu o platformă care pot să fie cea mai bună alegere.

Ce tip de pantof casual damă poți asocia ținutelor tale?

Marile branduri de încălțăminte casual au creat diferite modele din care poți alege, în funcție de stilul tău și de evenimentul la care participi. Pentru a merge la serviciu, poți opta pentru un look casual șic cu indispensabilul pantof damă casual din piele. Acest material adaugă o notă de eleganță ținutei tale.
Pentru evenimentele de zi cu zi, care necesită un look casual, poți opta pentru modelele din pânză sau modelele mai sport. De purtat pentru toate ocaziile, acești pantofi de damă sunt piese iconice în garderoba unei femei. Modelele de pantofi casual mai sport sunt ușor de asortat cu diferitele ținute din garderoba ta. De exemplu, poți purta blugi boyfriend, un pantof casual damă original, un tricou alb și o jachetă lejeră pentru a te întâlni cu prietenii tăi seara în oraș.
Pe timpul verii, nu vei avea nicio problemă în a-ți asorta ținuta cu o fustă scurtă sau o rochie lejeră. Ținutele casual sunt de preferat din cauza temperaturilor ridicate din timpul după-amiezelor. Poți purta o pereche de pantofi cu o platformă mai înaltă, care sunt suficient de feminini pentru a merge cu o rochie mulată.
Un pantof casual damă a devenit o parte integrantă a vieții de zi cu zi a multor oameni și sunt mai la modă ca niciodată, oferind o alternativă versatilă, economică și confortabilă la alte tipuri de încălțăminte.
Pentru un look casual, aceștia pot fi purtați cu blugi și un tricou. Blugii slim sau drepți cu un tricou alb sau imprimat sunt o alegere excelentă. Pantofii casual albi sau negri sunt deosebit de populari pentru ținutele casual și pot fi asortați cu tot felul de culori.
Pentru un look mai șic, pantofii casual pot fi purtați cu pantaloni drepți și o cămașă sau un blazer. Modelele din piele sunt o opțiune excelentă pentru ținutele elegante, deoarece au un aspect mai formal decât cei din pânză. Culorile precum negru, maro și alb sunt ideale pentru a adăuga o notă șic unei ținute.
De asemenea, pantofii casual pot fi purtați și cu o rochie sau o fustă pentru un look mai feminin. O rochie neagră sau o fustă din denim este o alegere excelentă, cu o pereche de adidași din pânză sau din piele albă.
Modelele cu platformă pot fi purtate cu pantaloni cu picior larg sau blugi pentru un look mai îndrăzneț. Un top lejer, o cămașă supradimensionată sau o rochie tip cămașă pot adăuga o notă modernă și trendy ținutei.
Încălțămintea casual, dar șic în același timp și confortabilă nu a fost niciodată atât de ușor de purtat și este perfect posibil să combini stilul casual cu eleganța. Transformați de la originile lor vin într-o gamă largă de forme și se impun pe podiumuri și pe stradă. Ca figură emblematică a modei aceștia au un mare potențial vestimentar și pot fi ușor adaptați la orice stil.
 
Postarea anterioara
Categorii

Suport clienti Program suport telefonic 8-21

0742766548 contact@flex-shoes.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!