Încălțăminte damă - care sunt tendințele pentru 2024?

Încălțăminte damă - care sunt tendințele pentru 2024?
Cele care sunteți dependente de pantofi, va trebui să vă pregătiți: noul sezon se anunță plin de tendințe, cu o mulțime de noutăți pe care trebuie să mizați. Tocuri kitten heels, vârfuri statement, pantofi preppy, metalizați, dar și cizme slouchy și saboți șic... Iată care sunt tendințele în materie de încălțăminte din 2024 pe care să le urmărești cu atenție - sau să le adopți chiar acum pentru a alege în avans.
Pentru că sunt esențiali în orice garderobă, pantofii merită cea mai mare atenție. Această atenție este cu atât mai importantă cu cât aceștia sunt purtați pe tot parcursul zilei. În concluzie, deși confortul este unul dintre criteriile de selecție de top, stilul ar trebui să fie, de asemenea, o prioritate. Așadar, pentru a îți ușura cumpărăturile, facem o retrospectivă a celor mai importante tendințe în materie de încălțăminte damă pentru 2024 în care îți recomandăm să investești, indiferent de costuri.

Încălțăminte damă - Tendințe majore pentru primăvara-vara 2024

Cu imensa lor diversitate de modele și nuanțe, pantofii de damă alcătuiesc un univers vestimentar extrem de variat, care permite tuturor gusturilor și stilurilor să se exprime.
În fiecare sezon, observăm că anumite dorințe sunt deosebit de în ton cu spiritul vremii. Așadar, pentru primăvara-vara 2024, există câteva tendințe foarte puternice în materie de încălțăminte de damă!
În primul rând putem vorbi despre revenirea triumfală a finisajelor metalice. Această notă orbitoare pune în valoare o varietate de culori în acest sezon, dar, bineînțeles, auriul și, poate chiar mai mult, argintiul, își pun amprenta asupra tendințelor primăvară-vară 2024.
Tendința argintie a fost un mare succes în colecțiile de toamnă-iarnă, iar acum își face loc și în picioare. Și nu este singura culoare metalică care i-a sedus pe designeri pentru sezonul următor. Auriul și rozul metalizat își fac și ele loc în tendințe.
Cele mai recente colecții de pe piață ilustrează, de asemenea, nebunia pentru kitten heels în rândul iubitoarelor de pantofi frumoși.
Multe dintre noi sunt seduse de aceste forme și înălțimi de toc mai confortabile, cu un stil vintage elegant.
Imprimeul de leopard ocupă, de asemenea, cea mai mare parte a colecțiilor de vară. Balerinii și mocasinii poartă cu toții acest model, care a devenit un clasic al garderobei. Un imprimeu inspirat din natură, care, la fel ca motivele florale, cucerește designerii.
O altă tendință puternică: se pare că brandurile și designerii s-au inspirat din influențele artizanale.
Această estetică fermecătoare poate fi observată în utilizarea de materiale brute, cum ar fi țesăturile frumoase și macrameul, sau sandalele cu talpă din frânghie. Culorile naturale și materialele brute, cum ar fi rafia sau frânghia, vor fi, de asemenea, în vogă în această vară. În această ordine de idei, modelele împletite inspirate de meșteșugurile tradiționale, care sunt deopotrivă șic și boeme, vor fi la loc de cinste în această vară.

Modele de încălțăminte damă la modă

Pentru această primăvară-vară 2024, aceste modele de încălțăminte damă vor fi cu siguranță subiect de dragoste la prima vedere:
Modelele de Flip-flops au devenit it-shoes și sunt un element de bază indispensabil atunci când vremea este frumoasă. Acest clasic a fost reinventat cu un joc de materiale și culori.
Pantofii fără toc sunt foarte la modă și ei. Nu este nevoie să defilezi pe tocuri în această vară pentru a fi la modă. Modelele de încălțăminte damă fără toc,  sunt cu siguranță la modă. Pantofii tip mules, balerinii și pantofii cu toc rămân pe pământ pentru un stil șic și casual. Și toate acestea sunt disponibile într-o gamă întreagă de culori pentru toate gusturile și preferințele.
În acest sezon primăvară-vară, există două stiluri de slingbacks (pantofi cu curea la spate și toc mic): unele modele vor rămâne clasice, în timp ce altele ne vor oferi croieli mai îndrăznețe.
Balerinii, și mai precis tendința balletcore cu vârfuri ascuțite și motive din pietre prețioase, își vor face, de asemenea, loc în ținutele noastre de primăvară-vară 2024.

Încălțăminte damă - tendințe cromatice pentru primăvară-vară

Sezonul primăvară-vară este, fără îndoială, unul dintre momentele din an în care dorința noastră de culoare este la apogeu.
Și se pare că paleta de tendințe pentru 2024 nu va dezamăgi...
Roz, roz, roz, roz! O nuanță sinonimă cu veselia și prospețimea, rozul este disponibil în toate variantele sale, de la pasteluri moi și delicate până la nuanțe îndrăznețe și țipătoare. Îl adorăm pe pantofii noștri, dar și pe pantofii sport pentru femei. Nuanța de pink încă nu s-a decis deci să părăsească colecțiile. De la roz pastel la fuchsia, culoarea vedetă a sezonului trecut, stimulată de succesul lungmetrajului "Barbie", joacă din nou un joc de lungă durată.
Și alte culori se impun în acest sezon pentru încălțămintea de damă, printre care se numără verdele de brad și verdele măsliniu, mereu elegantele verde, roșul aprins, maro cald și baby blue.
Care dintre aceste tendințe va fi preferata ta pentru primăvara-vara 2024?
 
Postarea urmatoare Postarea anterioara
Categorii

Suport clienti Program suport telefonic 8-21

0742766548 contact@flex-shoes.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!