Pantofi damă - cum alegi culoarea lor?

Pantofi damă - cum alegi culoarea lor?
Pantofii sunt printre cele mai importante elemente atunci când vine vorba despre garderoba noastră. Putem alege astfel modele de pantofi damă eleganți, modele casual, care să ne ajute să ne facem remarcate.
Dar dacă ești în căutarea unei perechi de pantofi care să se potrivească cu orice, trebuie să găsești culoarea potrivită. Culoarea pantofilor damă poate fie să completeze un look, fie să îl strice, așa că trebuie să alegi o culoare care să se potrivească cu tot ce deții în garderobă. În acest articol, vei putea găsi un ghid pentru alegerea culorii ideale pentru pantofi.

Care sunt cele mai bune alegeri atunci când vine vorba despre pantofi damă?

Există o mare varietate de culori de pantofi damă din care se poate alege și trebuie să o alegi pe cea care merge cel mai bine cu garderoba ta. Nuanțele neutre precum negrul, maroul, griul și albul sunt cele mai bune alegeri deoarece merg cu aproape orice. Sunt culori mult mai ușor de asortat pentru ținute fără efort și fără să supraîncarce ținutele. Se pot alege însă și nuanțe mai originale sau mai îndrăznețe precum bleumarinul, roșul sau verdele pentru o pată de culoare adusă ținutei tale.

Pantofi damă - nuanța de negru

Negrul este o nuanță polivalentă, neutră, clasică, dar și elegantă. Pantofii damă în nuanțe de negru sunt foarte ușor de asortat, la orice stil. Sunt perfecți pentru ocazii mai formale, dar și pentru ținute casual. Astfel că, o pereche de pantofi damă în nuanțe de negru sunt alegerea ideală pentru cele care își doresc o pereche de pantofi care să meargă cu orice. Sunt alegeri indispensabile pentru orice tip de garderobă deci și merg de minune cu pantaloni, blugi sau rochii.

Pantofi damă - nuanța de maro

Pantofii în nuanțe de maro sunt și ei alegeri polivalente și pot să fie purtați la o mulțime de ținute. Pantofii în nuanțe de maro deschis sunt perfecți pentru primăvară și vară și ideali pentru ținutele mai casual. Pantofii maro închis sunt mai potriviți pentru ținute formale și pot fi purtați la costume și pantaloni de gală. Pantofii maro pot fi ușor de asortat cu culori vii și tonuri neutre.

Pantofii în nuanțe de gri - o altă alegere bună

Pantofii gri sunt de asemenea o alegere excelentă pentru cele care își doresc o pereche de pantofi care să se asorteze cu orice. Pantofii gri sunt perfecți atât pentru ocazii formale, cât și pentru ținute casual. Pot fi purtați cu blugi, pantaloni de rochie și costume. Pantofii gri pot fi, de asemenea, asortați cu culori vii și tonuri neutre.

Pantofii în nuanțe de alb

Pantofii albi sunt ideali pentru primăvară și vară și pot fi purtați atât la ținutele casual, cât și la cele formale. Sunt perfecți pentru ocazii speciale și pot adăuga o notă de stil look-ului tău. Pantofii albi pot fi ușor de asortat cu culori vii și tonuri neutre. De asemenea, pot fi purtați cu blugi, pantaloni de rochie și rochii.

Ce stil de pantofi damă trebuie să alegi care să meargă cu orice?

În acest caz, trebuie să ții cont și de stilul pantofilor damă pe care îi alegi. Stilurile cele mai polivalente sunt modelele de pantofi plați, bascheții, pantofii tip Richelieu și mocasinii. Pantofii plați, fără toc sunt perfecți pentru ținutele casual, dar și pentru ocaziile mai formale. Adidașii sau bascheții merg de minune cu ținutele mai sport. Dar, pot să fie purtați și cu blugi sau rochii. Pantofii tip Richelieu sunt perfecți pentru ocaziile mai formale și pot să fie purtați cu costume sau alți pantaloni mai eleganți.
Mocasinii reprezintă și ei alegeri polivalente și se pot purta cu ținute casual și formale.

Cum alegi pantofii de culoarea potrivită pentru a merge cu totul?

Culoarea pantofilor pe care îi alegi poate face sau nu diferența între un look reușit și unui nereușit. Așadar, trebuie să alegi o culoare care să se potrivească cu tot ce ai în garderobă. Culorile neutre, cum ar fi negrul, maro, gri și albul, sunt cele mai bune alegeri pentru pantofii care pot merge cu orice. De asemenea, poți alege culori mai îndrăznețe, dacă dorești asta. Pantofii fără toc, pantofii mai sport, tip Richelieu și mocasinii sunt cele mai versatile stiluri de pantofi.

Alte sfaturi de care să ții cont

Culoarea pantofilor pe care îi alegi trebuie să fie combinată cu cea a hainelor pe care le porți. De exemplu, dacă alegi o rochie cu imprimeuri, în nuanțe vii, va trebui să o asortezi cu pantofi mai degrabă simpli. Iar dacă ieși mult seara, cel mai bine ar fi să cumperi pantofi ușor de asortat. De asemenea, este important să eviți ținutele monocromatice. Nu purta o singură culoare din cap până în picioare. Dacă ai o bluză și o fustă albastră, nu purta deci pantofi albaștri.
În schimb, gândește-te să pui în evidență diferite nuanțe. Dacă bluza ta este roz deschis, optează pentru pantofi cu toc înalt sau balerini cu o nuanță diferită de roz, în loc să alegi pantofi cu aceeași nuanță de roz.
 
Postarea urmatoare Postarea anterioara
Categorii

Suport clienti Program suport telefonic 8-21

0742766548 contact@flex-shoes.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!