Ghid complet pentru a cumpăra pantofi casual damă

Ghid complet pentru a cumpăra pantofi casual damă
Care sunt lucrurile de reținut atunci când cumperi pantofi casual damă?
Detaliul suprem al oricărei ținute de zi cu zi, cel care face cu adevărat diferența, este o pereche grozavă de pantofi casual. Aceasta ar trebui să completeze ceea ce porți și să îți reflecte sensibilitatea în materie de modă. Perechea potrivită de pantofi poate transforma chiar și ținutele simple de zi în ansambluri la modă care se impun și car atrag atenția de fiecare dată.  Fie că îți plac pantofii mai originali sau iubești balerinii, mai casual, există o întreagă lume de pantofi casual damă de explorat. Urmează acest ghid util de ultimă oră pentru a învăța cum să cumperi pantofi casual și să-i porți cu stil.

Pantofi casual damă - alege pantofii potriviți pentru ocazie

Purtarea pantofilor nepotriviți este o greșeală comună care poate fi evitată. Deși nu poți merge atât de departe încât să îmbraci o pereche de pantofi mai sport cu orice tip de blazer, chiar și ceva aparent inofensiv precum purtarea pantofilor casual fără toc cu o ținută formală este un mare Nu. Pe de altă parte, pantofii casual damă în culori vii, o pereche de pantaloni scurți atletici și un top racer-back fac pereche excelentă, dar nici să nu te gândești să pui mâna pe ei atunci când este timpul să te aranjezi! Cumpără perechi diferite de pantofi casual damă pentru diferite ocazii, astfel încât să arați întotdeauna bine.

Alege calitatea în locul cantității

Investește întotdeauna în pantofi casual damă de calitate. Nu ne referim la a cheltui bani mulți de fiecare dată când mergi la cumpărături, dar ne referim la a îți face timp pentru a alege pantofi care îți vor oferi ani de zile de purtare. Este mult mai bine să deții trei sau patru perechi de pantofi buni decât să deții șase sau șapte sau opt de proastă calitate. Acestea vor dura foarte mult timp, iar picioarele tale vor simți cu siguranță diferența. Îți sugerăm să cumperi pantofi de la mărci de pantofi de top, bine cunoscute, astfel încât să obții mai multă calitate și să te bucuri mai multă vreme de pantofii tăi casual de damă.

Confortul și ținuta contează mai mult decât stilul

Nu te strâmba sau nu îți da ochii peste cap. La urma urmei, ce rost are să ai pantofi eleganți dacă vei avea bășici în următoarele câteva zile? Potrivirea unui pantof este foarte importantă. Purtarea unei perechi prea mari pentru tine poate afecta modul în care mergi și stai în picioare, ca să nu mai vorbim de faptul că va contribui la oboseala piciorului și a spatelui. Indiferent de pantofii pe care îi alegi, folosește mereu aceste sfaturi pentru a te asigura de faptul că vă potriviți perfect.
Cumpără mereu pantofi care au cel puțin o jumătate de centimetru de spațiu în fața degetelor de la picioare. În funcție de materialul din care sunt confecționați, pantofii strâmți nu se întind întotdeauna cu ușurință și sunt susceptibili să provoace o accidentare a piciorului. Ceea ce îți sugerăm să faci este să porți puțin noii pantofi prin casă înainte de a-i purta. De cele mai multe ori, poți face acest lucru pur și simplu plimbându-te prin casă cu ei timp de câteva ore, pe parcursul a două zile. Dimensiunea piciorului se poate schimba odată cu vârsta și cu alți factori, cum ar fi creșterea în greutate, pierderea în greutate și sarcina.
Măsoară-ți deci picioarele, mai ales dacă nu ai făcut-o în ultimele șase luni, înainte de a cumpăra o nouă pereche de pantofi. Nu cumpăra de asemenea, cele mai calitative modele de pantofi casual damă în timpul după-amiezii târzii sau seara, când picioarele tale sunt probabil cele mai mari sau sunt umflate  din cauza mersului pe jos toată ziua.
Cel mai probabil, ambele picioare nu au aceeași mărime. Scoate banda de măsură pentru a îți da seama care este mai mare și cumpără pantofi care să se potrivească piciorului mai mare. Nu uita că și lățimea picioarelor contează la fel de mult ca și lungimea. Dacă nu vrei monturi sau alte probleme, asigură-te că pantofii pe care dorești să îi cumperi nu se freacă de ele. Nu cumpăra pantofi prea strâmți pentru a nu crea sau agrava problemele picioarelor. Nu vrei să îți cheltuiți banii valoroși pe tratamente medicale când ai putea cumpăra pantofi mai eleganți!

Alege doar stiluri clasice de pantofi casual damă

Unele stiluri vin și pleacă. Într-un minut ai tendințele contemporane care iau cu asalt lumea modei, iar în următorul minut vezi pantofii retro care revin în forță. Este imposibil să ții pasul cu toate tendințele, așa că ceea ce îți recomandăm este să îți iei câteva perechi de pantofi cu stiluri mai clasice, cum ar fi pantofii din pânză slip-on și pantofii casual cu șireturi, în culori mereu populare, cum ar fi navy, negru și maro. Apoi, ar trebui să adaugi câteva perechi deosebite în dulapul tău.
 
Postarea urmatoare Postarea anterioara
Categorii

Suport clienti Program suport telefonic 8-21

0742766548 contact@flex-shoes.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!