Ghete damă piele - ghid pentru o alegere excelentă

Ghete damă piele - ghid pentru o alegere excelentă
Modelele de ghete damă piele ocupă un loc din ce în ce mai important mai ales în anotimpul toamnă sau iarnă. Sunt cele care ne permit să ne protejăm cel mai bine de frig. În plus, se potrivesc tuturor femeilor, indiferent de stil, de mărime sau de morfologie. Devenite în același timp foarte în tendințe, aceste ghete damă piele se prezintă sub cea mai variată gamă de modele. Dar, va trebui înainte să alegi perechea potrivită, cea care îți vine cel mai bine și care te va ajuta să fii cea mai elegantă.

Ghete damă piele - cum se aleg în funcție de morfologie?

Pe lângă criteriile clasice de alegere, precum culoarea, materialul, croiala sa calapodul, este la fel de important să ții cont și de morfologia ta, adică de forma picioarelor tale, pentru a găsi ghete damă piele care ți se potrivesc perfect. Pentru asta, există câteva lucruri de care să ții cont.
  • Dacă ai picioare mai groase, nu ar trebui să alegi ghete din piele rigidă sau cizme cu toc ascuțit pentru că picioarele tale vor avea de suferit întreaga zi. Deci cel mai bine ar fi să alegi ghete damă piele dintr-un material mai suplu și ghete cu un vârf rotund sau pătrat.
  • Pentru cele care au genunchii mai proeminenți, ghetele mai lungi nu sunt deloc potrivite. În schimb,  pot alege modele de ghete până la gleznă sau tip santiags, ori cizme joase, care vor accentua aspectul gleznelor și al coapselor. Asortate cu o fustă sau o rochie care se oprește sub genunchi, acestea nu vor face decât să vă pună în valoare eleganța.

Alege modele de ghete damă piele în funcție de înălțime

Înălțimea este un alt criteriu important de care să ții cont atunci când alegi modele de ghete damă piele.
  • Femeile mai mici de înălțime vor trebui să aleagă modele de ghete damă piele cu un toc mai înalt care să le afineze silueta și să le alungească silueta. Sau să aleagă modele cu platformă. Important este să se evite modelele fără toc, care vor tasa silueta. Dar, modelele prea înalte sau prea lungi nu sunt nici ele recomandate. Pot miza însă pe modele de ghete tip biker sau joase pentru a obține o siluetă mai structurată.
  • Femeile mai înalte pot purta în schimb orice. Pentru un look mai sexy sau mai glamour la un eveniment mai special, se poate miza pe ghetele mai lungi. Dar, în viața de zi cu zi, pentru un plus de confort se pot alege modele cu un toc mai mic sau chiar fără toc.

Garderoba este un alt criteriu de care să ții cont

Pentru a alege așa cum trebuie ghetele damă piele, va trebui să ții cont și de garderoba ta. În funcție de croială și de model, ghetele se pot asorta mai mult sau mai puțin ușor cu ceea ce porți. Trebuie deci să ai o idee cu privire la conținutul dressingului tău pentru a ști ce model de ghete merge cel mai bine cu stilul tău vestimentar. Dacă ai un stil mai girly, poți miza pe ghete cu un toc foarte fin. Cele care preferă însă un stil mai rock sau mai girly pot miza pe ghete rangers sau pe cele cu ținte.

Cum se poartă ghetele damă piele?

Ghetele pentru femei din piele pot fi purtate pe tot parcursul anului, pentru a se potrivi cu toate ținutele tale de zi cu zi. Fie că ești o femeie de caracter, cu o personalitate extravagantă sau, dimpotrivă, dacă ai tendința de a fi discretă, vei găsi inevitabil perechea de ghete care ți se potrivește.
Pentru un minunat stil casual, ghetele tip Chelsea sunt încălțămintea ideală și esențială pe care trebuie să o ai în garderoba ta. Sunt foarte elegante și te vor face să ieși în evidență cu un look sofisticat. Asortate cu blugi sau cu o rochie, aceste cizme îți vor conferi, fără îndoială, clasă și rafinament. Pentru a-ți finaliza look-ul și a adăuga o notă luminoasă, optează pentru un parfum cu note florale.
Dacă ești mai degrabă o rebelă îndrăzneață, ghetele tip ranger și modelele de ghete cu platformă vor fi cei mai buni aliați ai tăi. Poartă-le cu blugi boyfriend, un hanorac colorat sau cu model și o geacă de piele. Stilul rock suprem, accesorizat cu o curea din piele.
Pentru un look chic și elegant, optează pentru ghete din piele cu tocuri. Ieși în evidență cu modele din piele colorată, cum ar fi pielea granulată bej, albă sau maro. Dacă vrei să optezi pentru un stil mai convențional, sofisticat și modern, alege cizme cu tocuri negre. O rochie cu model care îți cade până la genunchi se va asorta perfect cu cizmele tale, pentru o ținută elegantă.
Poți opta pentru cizme de motociclist sau cizme joase pentru a da mai multă structură siluetei.
 
Postarea urmatoare Postarea anterioara
Categorii

Suport clienti Program suport telefonic 8-21

0742766548 contact@flex-shoes.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!