Botine damă - cum se poartă acestea la cele mai frumoase ținute?

Botine damă - cum se poartă acestea la cele mai frumoase ținute?
În fiecare anotimp aceste botine damă, sunt cele care structurează, pun cel mai bine în valoare sau subliniază silueta sau ținuta. Fie că vorbim despre botine damă fără toc, despre botine cu toc uni sau cu imprimeuri, botinele au marele avantaj de a se potrivi de minune cu orice piesă vestimentară din dressing. Iată un mic ghid pentru a purta cele mai frumoase modele de botine damă la ținute extrem de reușite.
Este un fapt sigur: botinele damă sunt vedetele incontestabile ale stilului de stradă în fiecare sezon. Fie că ești o fană a botinelor, a pantofilor cu toc sau a celor fără toc, acestea sunt unul dintre pantofii must-have din garderoba ta.
De fapt, versatilitatea lor este cea care explică succesul lor, deoarece pot fi adaptate pentru orice ocazie. Lăcuite, imprimate, cu paiete, cu paiete, sobre sau colorate, sunt modele care se reinventează constant și pot îmbunătăți orice ținută. Află mai multe în acest articol.

Botine damă negre - cum se poartă acestea?

Cuminți și clasice, dar numai în aparență, aceste modele de botine damă din piele sunt un basic, o pereche mitică devenită la fel de indispensabilă ca și verișoara ei îndepărtată, dar bine cunoscută, little black dress. Un lucru sigur, sunt modele atemporale, de purtat pe tot parcursul anului și transmis din generație în generație. Cu un coeficient cool incontestabil, botinele negre sunt perfecte pentru a aborda cu stil sezonul rece.
Datorită atemporalității negrului, acesta își face magia de fiecare dată. Negrul merge mână în mână cu o gamă largă de culori, de la cele îndrăznețe la cele pastelate. Botinele negre sunt perfecte pentru a merge cu stil ore în șir, asigurând o siluetă elegantă fără efort. Botinele negre din piele sunt combinația perfectă pentru a înveseli orice ținută de zi cu zi. De la linii clasice la perechi mai contemporane, chiar ai de unde alege pentru cele mai frumoase ținute.

Cum se poartă botinele înalte?

Pentru ținutele elegante, optează pentru cizme cu toc înalt la gleznă. Acestea subțiază silueta și te fac să arăți și mai feminină. Dacă ai coapsele mai late, poartă cizme cu toc pătrat. Pentru femeile mai subțiri, se recomandă botine înalte cu toc stiletto și ornamente pentru a rotunji puțin silueta. Te întrebi cu ce să porți acești pantofi? Se vor potrivi perfect cu rochii mini sau maxi. Botinele cu toc vor merge la fel de bine cu ținutele care se opresc sub mijlocul gambei.

Botine damă cu imprimeuri - cum se poartă?

Dacă dorești să alegi o pereche de botine damă care să devină accesoriul statement al ținutei tale, în acest caz, ai nevoie de o pereche de botine cu imprimeuri. Motivele mai grafice sau sofisticate sunt cele care vor pune cel mai bine în valoare un look mai sobru. Celebrele imprimeuri tip zebră, leopard, tigru sau piton merg de minune cu nuanțele mai neutre precum albul, negrul, griul, maroul, camelul sau cele pastelate.
Cele mai îndrăznețe își vor permite câteva fantezii stilistice, combinând cizmele cu imprimeu cu un alt motiv prezent pe restul ținutei. Singura regulă este de a asorta cele două imprimeuri alegând culori neutre sau complementare.
Poți asorta pantofii cu un blazer din piele cu un model mai larg, un crop-top tricotat și blugi drepți din denim brut. O altă opțiune: asortează-ți pantofii cu tocuri cu o fustă midi și un pulover tricotat.

Cum se poartă modelele de botine damă albe?

Botinele albe sunt o valoare sigură pentru orice dressing. Dacă vrei să aduci un plus de relief ținutei cel mai bine ar fi să alegi un model lăcuit, din piele ecologică sau cu un efect croco. Modelele de botine albe în nuanțe de negru, de alb, de maro sau de camel prezintă marele avantaj de a merge de minune cu orice altă nuanță mai neutră sau mai colorată. Pentru un look mai sobru, poți miza pe botine albe, o pereche de blugi drepți în nuanțe deschise, de un pulover cu gulerul rulat negru sau un palton negru amplu.
Cizmele de gleznă și un top într-o culoare neutră se vor potrivi perfect cu un palton și pantaloni colorați. Încă o dată, totul este o chestiune de echilibru.

Cu ce se pot purta botinele fără toc?

Sinonime cu un plus de confort, botinele fără toc sunt în același timp elegante. La birou, se pot asocia foarte ușor botinele plate cu o cămașă, cu o pereche de pantaloni 7/8 și un blazer supradimensionat. Pentru un look mai casual, cel mai bine ar fi să mizezi pe o rochie pulover și pe ciorapi fini. O altă alternativă - un total look jeans, pus cel mai bine în valoare cu accesorii în aceeași culoare.

Cum se poartă botinele tip santiags?

Foarte căutate și populare, cizmele de cowboy, tip santiags, sunt accesoriul la modă în acest sezon. În timp ce multe femei asociază aceste cizme western cu blugi cu talie înaltă, un body și un perfecto cropped, altele optează pentru un look compus din piese din piele. Poți asorta cizmele cu pantaloni din piele, o haină lungă din piele și o geantă colorată. Simplu și de efect.
 
Postarea urmatoare Postarea anterioara
Categorii

Suport clienti Program suport telefonic 8-21

0742766548 contact@flex-shoes.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!