Pantofi Bărbați Eleganți Din Piele Naturală Maro 1278

260,00 RON
Marime:
39
40
41
42
43
44
Stoc epuizat

Durata de livrare: 24-48h

Cod Produs: van 03s mile 42 Ai nevoie de ajutor? 0742766548
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Detalii Produs

Pantofi barbati din piele naturala 

Material exterior:Piele naturala
Tip piele:Neteda
Material interior:Piele naturala
Stil:Elegant
Tip talpa:Toc
Tip inchidere:Siret
Culoare:

O pereche de pantofi bărbați eleganți din piele naturală maro în garderoba ta


Vrei să îți achiziționezi o noua pereche de pantofi bărbați? Îți dorești eleganță, stil dar și confort? Atunci ai accesat site-ul potrivit. Perechea de pantofi bărbați eleganți din piele naturală maro din imagine sunt tipul de pantofi care pot să îți ofere toate lucrurile menționate anterior.
Dacă ești în situația în care trebuie să petreci ore în șir la birou, dar nu ai vrea la finalul zilei să se vadă vreo diferență în aspectul tău, acești pantofi bărbați pot contribui la îndeplinirea dorinței tale.
Atuul acestor pantofi stă în simplitatea modelului. Acest lucru îi face ușor de integrat în orice ținută. Pe lângă aspectul clasic și simplu, pielea utilizată în confecționarea acestora este de calitate și lipsită de rigiditate. Cusăturile sunt finisate corespunzător și subliniază forma pantofului.
Talpa pantofilor este moale și flexibilă, lucru ce va face ca picioarele tale să fie protejate pe întreaga perioadă în care îi porți.

Pantofi bărbați eleganți din piele naturală maro ușor de întreținut

Avantajul unor pantofi bărbați din piele naturală este durabilitatea. Cu toții știm că pantofii din piele naturală pot fi utilizați ani la rând dacă faci alegerea potrivită privind stilul. De aceea, modelele clasice, care nu se demodează niciodată, sunt cele mai bune alegeri.
Cu toate acestea, trebuie să le oferi întreținerea potrivită. În afară de curățarea frecventă pentru a elimina praful și impuritățile, dacă aceștia au fost în contact cu suprafețe foarte murdare, atunci trebuie să le acorzi o îngrijire profundă. Acesta se face foarte ușor cu o pânză moale și apa caldă. Indiferent de situație nu trebuie să uiți de hidratarea pielii. Chiar dacă nu îi folosești frecvent, articolele de încălțăminte bărbați din piele trebuie tratate cu soluții sau creme speciale care au proprietatea de a hidrata pielea.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!