Pantofi Bărbați Eleganți Din Piele Naturală Bordo 887

230,00 RON
Marime:
39
40
41
42
43
44
Stoc epuizat

Durata de livrare: 24-48h

Cod Produs: van 014 brd 41 Ai nevoie de ajutor? 0742766548
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Detalii Produs

Pantofi barbati din piele naturala 

Material exterior:Piele naturala
Tip piele:Neteda
Material interior:Piele
Stil:Elegant
Tip talpa:Toc
Tip inchidere:Siret
Culoare:

O pereche de pantofi bărbați eleganți din piele naturală te ajută să ieși în evidență


Cu toate că nu toată lumea conștientizează acest lucru, foarte multe persoane, când se uită la altă persoană, studiază aspectul fizic al acesteia, ținuta, frizura și comportamentul.
Nu doar hainele compun o ținută. Nu trebuie niciodată să uiți de pantofi. Aceștia de multe ori pot salva o ținută, sau pot aduce un plus acesteia. Sunt situații când compunerea ținutei pleacă de la pantofi. Acestea fiind spuse, este de la sine înțeles că trebuie să faci alegeri înțelepte privind acest aspect.

Alege pantofi bărbați eleganți din piele naturală bordo

Această pereche de pantofi bărbați eleganți din piele naturală poate face diferența atunci când îți dorești calitate, stil și confort în același timp.
Aspectul acestor pantofi păstrează aerul clasic și elegant bine-cunoscut, dar totodată, oferă un aer modern ținutelor tale. Aceștia pot fi purtați ore în șir la birou fără ca tu să resimți cel mai mic disconfort. Pielea din care sunt confecționați este de calitate, nu este rigidă, iar ea a fost utilizată atât pentru crearea exteriorului perechii de pantofi bărbați cât și pentru crearea interiorului acesteia. Astfel, indiferent de numărul orelor în care ești încălțat cu ei, factori precum căldura sau umezeala nu te vor afecta.
Talpa acestei perechi de pantofi bărbați din piele naturală, deși menține aspectul clasic și elegant consacrat, este confecționată dintr-un material flexibil. Astfel nu vor apărea dureri la nivelul degetelor sau călcâielor.
Culoarea acestora, îți oferă posibilitatea de a-i încadra la un costum clasic negru, gri, bej sau alte tonuri clasice. Aceștia pot reprezenta pata de culoare care te vor scoate în evidență în fiecare zi.
 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!