Pantofi Bărbați Sport Din Piele Naturală 1277

249,00 RON
Marime:
39
40
41
42
43
44
Stoc epuizat

Durata de livrare: 24-48h

Cod Produs: Msd 1 Negru 44 Ai nevoie de ajutor? 0742766548
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Cu pantofi bărbați sport din piele naturală te bucuri din nou de activitățile zilnice

Dacă ți s-a întâmplat destul de des să te confrunți cu probleme atunci când a fost vorba despre alegerea pantofilor potriviți, este important să știi că pantofii din piele naturală reprezintă o alegere cât se poate de inteligentă pentru a depăși acest impas. Iar dacă locul tău de muncă necesită numeroase deplasări pe teren, o pereche de pantofi sport din piele naturală sunt cea mai optimă variantă pentru tine.

Comoditatea de care ai nevoie îți este oferită de pantofi bărbați sport din piele naturală


Pantofii din piele naturală se bucură de o lungă listă de avantaje pe care le întrunesc. Forma lor, dar și rezistența materialului și conformitatea tălpii sunt doar câteva dintre aspectele ce transformă acest tip de pantofi sport în cea mai bună opțiune la care poți apela atunci când vine vorba de siguranța piciorului. De asemenea, culoarea neagră reprezintă și ea, la rândul ei, o calitate majoră, deoarece nu se murdărește la fel de repede cum se întâmplă în cazul celorlalte culori.

Acești pantofi sport te vor ajuta să redescoperi lejeritatea din viața de zi cu zi, oferindu-ți șansa de a te deplasa cu ușurință datorită rezistenței materialului, dar și a antiaderenței tălpii. Nimic nu va mai putea sta în calea succesului tău datorită acestor pantofi sport.
 
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Program suport telefonic 8-21

0742766548 contact@flex-shoes.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!