Pantofi Bărbați Eleganți Din Piele Naturală Maro 1274

230,00 RON
Marime:
39
40
41
42
43
44
Stoc epuizat

Durata de livrare: 24-48h

Cod Produs: van 06 mile 42 Ai nevoie de ajutor? 0742766548
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Detalii Produs

Pantofi barbati din piele naturala 

Material exterior:Piele naturala
Tip piele:Neteda
Material interior:Piele
Stil:Elegant
Tip talpa:Toc
Tip inchidere:Siret
Culoare:

Eleganța și stilul unor pantofi bărbați eleganți din piele naturală maro

Atunci când dorești să alegi o pereche de pantofi bărbați eleganți din piele naturală maro, trebuie să ții cont de câteva aspecte importante. Calitatea pielii este unul dintre acestea. De asemenea, modul în care aceasta a fost prelucrată este un alt lucru important. Trebuie să fii atent la detalii precum finisajul cusăturilor,  modul de fixare a tălpii, rigiditatea pielii și a tălpii etc.. Alte lucruri care sunt importante pentru orice cumpărător sunt stilul acestora, culoarea și modelul.
Un alt lucru pe care nu trebuie să îl treci cu vederea, este mărimea acestora atât pe lungime cât și pe lățime. Nu trebuie să simți nici un disconfort atunci când îi încalți și trebuie să iei în considerare faptul că poți petrece câteva ore bune încălțat cu ei.

Cumpără pantofi bărbați eleganți din piele naturală maro

Acești pantofi oferă toate lucrurile menționate anterior. Dacă îți dorești pantofi bărbați de calitate, atunci cu siguranță vrei să afli mai multe detalii despre acest model.
Această pereche de pantofi bărbați eleganți din piele naturală maro, sunt un model clasic. Exteriorul acestora este confecționat din piele netedă, dar sunt prevăzuți cu model perforat la baza pantofului și la vârful acestuia. Acest detaliu îi oferă un aspect atât elegant cât și modern în același timp. Culoarea maro a acestor pantofi bărbați oferă posibilitatea de a-i integra într-o varietate largă de ținute.
Modul de închidere al acestor pantofi bărbați eleganți din piele naturală maro, este cu șiret, ceea ce duce din nou către zona clasică, care pare că nu se demodează cu trecerea anilor.
Unul dintre atuurile acestor pantofi este talpa, care este confecționată dintr-un cauciuc moale și flexibil. Cu toate acestea,  aspectul acesteia este unul elegant dar oferă în același timp un confort surprinzător pentru tălpile tale.  
 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!