Pantofi Damă Eleganți Din Piele Naturală 3149

210,00 RON
Marime:
36
37
38
39
40
Stoc epuizat

Durata de livrare: 24-48h

Cod Produs: vl 373 n 40 Ai nevoie de ajutor? 0742766548
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Material
Exterior : Piele Naturala de Innalta Calitate 
Interior :  Captuseala de Innalta Calitate
Talpa:      
Innaltime Toc :
Intretinere 
-

 
Marime        35 36 37 38 39 40 41
Lungime    22,6 cm  23,1 cm 23,6 cm 24,3 cm 25,1 cm 26 cm 26,5 cm
Latime  8,4 - 8,8cm  8,7 - 9cm  8,8 - 9,2cm  9 - 9,3cm  9,2 - 9,5cm 9,4 - 9,7cm 9,6 - 9,9
 

Pantofi eleganți damă din piele naturală - cea mai versatilă alegere!

Cine nu are una, două sau chiar trei perechi de pantofi negri în dressing? Fiecare femeie ar trebui să aibă acasă acest must-have. Acești pantofi eleganți damă din piele naturală vor arăta minunat cu o rochie de cocktail, cu pantaloni slim fit bine croiți sau cu o fustă mini și plină de farmec. Pe scurt, este important să ai pantofi piele negri potriviți pentru fiecare lucru.

Pantofi eleganți damă din piele naturală, negri, o întreagă poveste de iubire

Când vine vorba de glamour și feminitate, acest stil de pantofi damă se află cu siguranță în fruntea listei. În funcție de stilul și de dorințele tale, vei opta pentru o croială clar definită, pentru că nu toate stilurile sunt la fel. Una dintre cele mai râvnite și clasice dintre ele este forma festonată, ușor ascuțită în față, cu un toc de 5/6 cm, sau mai mult dacă preferi. Pentru un stil mai romantic, de ce să nu optezi pentru babies cu toc, cu sau fără curele, și un toc pătrat. Pentru un plus de stil, există botine ajurate sau cu șireturi...
Tu cum le asortezi la look-ul tău? Aproape orice este posibil. Cameleonice și atemporale, aceste modele de încălțăminte damă vor îmbrăca orice look. Poți juca pe contrastele casual șic sau poți opta pentru un stil clasic din cap până în picioare. O fustă cu volănașe, un top mulat și o pereche de pantofi eleganți negri vor fi perfecte. Pentru a da farmec unei rochii cu imprimeu etnic, de ce să nu optezi pentru un model cu detalii mai interesante și cu toc mai mic, pentru a tonifia lucrurile pentru un look de zi? Pentru a subția piciorul și a-ți pune în evidență picioarele, optează pentru un model clasic, pentru un look mai sofisticat și mai rafinat.
 
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!